Як покращити ваш сон

080724

 

Як покращити сон?

 

Важливо, що використання натуральних засобів позбавляє нас побічної дії медикаментозних снодійних і транквілізаторів.

Дія натуральних засобів не проявляється миттєво, зате вона природніша і замість побічної дії ми отримуємо приємні бонуси. Це особливо цінно на даний момент, коли збереження фізичного і психічного здоров'я – питання виживання.

? 5-гідрокситриптофан – це попередник гормону серотоніну, гормону задоволення. У той самий час серотонін – попередник мелатоніну. Того самого гормону, який стежить за циклом день-ніч та полегшує засинання. Приймайте його приблизно за годину-дві до сну, щоб дати час на біохімічні перетворення.

? Бонус - за рахунок вмісту елеутерококу, ви отримаєте підвищення здатності до адаптації. Це особливо важливо для людей, які страждають на метеозалежність. Але з огляду на високу активність магнітних бурь цього року адаптація важлива для всіх.

? Комплекс HVP корисно приймати незадовго до сну. Хміль, валеріана та страстоцвіт досить швидко знімають почуття психічної напруги, хвилювання, м'язовий гіпертонус.

? Бонус: комплекс HVP може допомогти попередити підвищення артеріального тиску, а також спазми з боку шлунково-кишкового тракту.

? Нутрі Калм - комплекс з вітамінами групи В, вітаміном С, бджолиним пилком і невеликою кількістю хмелю, валеріани та страстоцвіту - відмінно гармонізує процеси гальмування та збудження в корі головного мозку. Вечірній прийом забезпечує повноцінний сон. Людина відчуває відпочинок, навіть якщо його сон був нетривалим.

? Бонус: ранковий та денний прийом Нутрі Калма дає хорошу працездатність, підвищення здатності до адаптації та більш рівний настрій.

? Кальцій Магній Хелат. Не можливо уявити здоров'я нервової системи без цих мінералів. Працюючи у парі, вони доповнюють та посилюють дію один одного. І це найкращі природні транквілізатори!

? Бонусом ми отримуємо зміцнення кісток та зубів.

? Вільні амінокислоти. Підсилити дію всіх запропонованих комплексів можуть вільні амінокислоти. Вони містять і триптофан, і магній та інші поживні елементи для підтримки нервової системи.

? Бонусом ми отримаємо підтримку серцевого м'яза, позитивний вплив на ліпідний та вуглеводний обмін та багато іншого.

 

1 map                   1 delivery                   1 callcenter

  

fb insta icon

    

Наші контакти:

+38 (050) 509 07 07
+38 (068) 509 07 07
+38 (073) 509 07 07

Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Сервісний центр №7